Brad Booth

Bradely Booth är en kanadensisk pokerspelare som föddes 1976 i Vancover. Han är en riktig karaktär inom pokern och det finns en del roliga anekdoter om honom. Han var för en tid en av de mest framgångsrika cash-spelarna för det senaste årtiondet. Phil Hellmuth och Doyle Brunson har sagt att han är en av de bästa spelarna i världen. Det finns dock skäl att tro att det kanske inte stämmer till 100 %.

Brad säger att han var ett offer i Ultimate Bet-skandalen och att han blev lurad på $2 miljoner. Han har förlorat i runda slängar $4 miljoner på poker sedan 2008. Det är inte bara förluster och skulder som härjar honom dock utan han vann drygt $700k i turneringsvinster 2009. Han verkar också vara väldigt intresserad av casinospel och det har funnits ett klipp på när han i en intervju med tårar i ögonen säger att han ska sluta spela ”pit-games”. Det är inte ovanligt att personer som gillar att spela poker även söker lyckan i andra spel. Ett stort misstag som mång gör är att de spelar fel typer av spel. Ska man spela turspel så bör man satsa på slots och man bör ställa in siktet på de slots som har progressiv jackpott. Vet du inte vad en progressiv jackpott är så kan du läsa ett bra inlägg om progressiva jackpots här. Det finns en annan pokerspelare, vars namn jag inte kan komma på nu men så fort jag kommer på det så kommer han få en egen sida här. Han sa i alla fall att det mesta  han vunnit på en dag på poker var $1 miljon. Det mest han förlorat var samma dag och det var $1 miljon på tärning (craps). Den snubben vann alltså en miljon dollar på poker som han sen brände på craps. Det sorgliga är att han inte är ensam heller. Det är många som gör liknande saker.

Brad har också en egen tråd på pokerforumet 2+2 där användaren WCGRider berättar att Booth snodde $28k från honom. De skulle göra så kallade cash mot onlinepengar-överföringar och WCGRider förde över pengar och fick bara tillbaka en liten del, vilket resulterade i en förlust på $28k för honom. Brad verkar ha mängder av andra skulder också. Jag kan inte annat än att hoppas att han får ordning på finanserna för han är en rolig spelare att kolla på och några av de bästa bluffarna som går att hitta är det han som ligger bakom.